• The Unplug

YouBeHero: Γίνε εσύ ο «ήρωας» με αυτήν την ελληνική πλατφόρμα!


Το YouBeHero είναι η νέα ελληνική online πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές μέσω διαδικτύου να γίνουν οι «ήρωες» κοινωφελών οργανώσεων προσφέροντας σημαντική βοήθεια.


Μεγαλώσαμε θέλοντας να μοιάσουμε στους αγαπημένους μας ήρωες θαυμάζοντας τη γενναιοδωρία, το ήθος και τη δύναμη της αυτοθυσίας τους. Οι ήρωες για εμάς ήταν εκείνοι που έσωζαν ανθρώπους, ζώα, ακόμη και τον ίδιο τον πλανήτη. Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που επιλέξαμε να έχουμε τις παιδικές μας φωτογραφίες στη σελίδα.


Μερικά από τα μέλη της ομάδας του YouBeHero

Είμαστε, λοιπόν, τα παιδιά που χτίζουν την πλατφόρμα με την εμπειρία των ενηλίκων.

Ξεκινήσαμε τρεις και σήμερα είμαστε περίπου δεκαπέντε άνθρωποι, όλοι εθελοντές, όλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Η βάση μας είναι στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο συνεργαζόμαστε ασύγχρονα και εξ αποστάσεως.


Σε μια από τις online συναντήσεις της YouBeHero

Η διαδικασία είναι απλή. Το YouBeHero συνεργάζεται με περισσότερα από 470 online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο χρήστης μέσω του YouBeHero μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία της δωρεάς και κάθε φορά που πραγματοποιεί τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.


Για να μην πηγαίνει καμία δωρεά χαμένη, δημιουργήσαμε τον ηρωικό ενθυμητή. Εγκαθιστώντας τον ηρωικό ενθυμητή στον browser σου (Chrome, Firefox ή Edge) ο χρήστης βλέπει μια μικρή ειδοποίηση κάθε φορά που βρίσκεσαι σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα.Το YouBeHero στηρίζει οργανώσεις που προσφέρουν σημαντικό έργο και εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες:


• Για τον άνθρωπο

• Φιλοζωικές

• Περιβαλλοντικές


Λογότυπα εγγεγραμμένων οργανώσεων στην πλατφόρμα YouBeHero

«Είμαστε μια fundraising πλατφόρμα για κοινωφελείς οργανώσεις. Τα funds δεν προκύπτουν άμεσα από τον υποστηρικτή, δηλαδή τον χρήστη της πλατφόρμας, αλλά έμμεσα. Οι δωρεές μεταφέρονται στις οργανώσεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό τους. Μια διαδικασία με πλήρη διαφάνεια για όλους» σημειώνει ο Λευτέρης Καπασακαλίδης, Marketing & PR Manager.


«Είμαστε ανοιχτοί στη συνεργασία με όσα φιλανθρωπικά ιδρύματα το επιθυμούν και αφού κρίνουμε ότι πληρούν τα κριτήριά μας μπορούν να φιλοξενηθούν στην πλατφόρμα» επισημαίνει η Ειρήνη Δαμιανάκη, Media & Content, Co-Hero.


«Έχουμε εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες και είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με μικρές και μεγάλες εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν το έργο μας» αναφέρει ο Βασίλης Κολίπ, Product Manager της πλατφόρμας.


Μέσω των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αγοράσει κανείς ρούχα, παπούτσια, είδη σούπερ μάρκετ, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, gagdets, λευκά είδη, λευκές συσκευές, παιχνίδια, ζωοτροφές, κινητά και αξεσουάρ και συγχρόνως να κάνει δωρεά στην αγαπημένη του οργάνωση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.


Έτσι, καλύπτοντας μια δική μας ανάγκη μέσω του YouBeHero, φανερώνουμε τον «ήρωα» που κρύβουμε μέσα μας.


Δες το εισαγωγικό μας βίντεο:

Ακολούθησε μας:


Facebook youbeheroGR

Instagram @youbeherogr

Youtube YouBeHero


Και θυμήσου... Γίνε ένας ήρωας και δες τον κόσμο να αλλάζει. Χάρη σε σένα!*Δελτίο Τύπου από την ομάδα του YouBeHero.

  • Facebook
  • Instagram
  • output-onlinepngtools