• Ρία Παππά

Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο στο «άγγιγμα».Ο Harry Styles προειδοποιεί, μείνετε ασφαλείς και τηρείτε την κοινωνική απόσταση.Ωδή στο «άγγιγμα» και την σεξουαλικότητα το καινούργιο βίντεο του Harry Styles, για το τραγούδι “Watermelon Sugar” το τέταρτο single από το άλμπουμ “Fine Line” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2019.
Το βίντεο γυρίστηκε κατά τον Ιανουάριο σε παραλία του Malibu — τότε που το καλοκαίρι δεν ήταν αβέβαιο και οι βουτιές στις θάλασσες, δεν ακολουθόνταν από χιλιάδες παραμέτρους.

Η vintage σκηνοθεσία του βίντεο προσθέτει στην ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση του Harry Styles, που ύστερα από την διάλυση των One Direction, έχει διαλέξει να εκπροσωπεί μια περσόνα που πραγματικά δεν την νοιάζουν οι κανόνες και τα καλούπια.

Στο μουσικό βίντεο βλέπουμε χαρούμενες σκηνές από θάλασσα και παραλία, ανέμελα κορίτσια που δεν ντρέπονται να δείξουν οτι περνούν καλά, χωρίς να το διπλοσκέφτονται.

Σε instagram live των μοντέλων του βίντεο, αυτά αποκάλυψαν πως ο Harry Styles κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ήθελε συνέχεια να είναι σίγουρος ότι συναινούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση που δίνει ο σκηνοθέτης, μη θέλοντας να τα θέσει σε δυσφορία ή να κάνουν κάτι που δεν επιθυμούν.
Να σημειωθεί εδώ, πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διότι καμιά ερωτική πράξη ή ακόμα και προσποιήση της για χάρη της τέχνης, δεν είναι σωστή και όμορφη αν δεν υπάρχει συναίνεση.

Ο Harry Styles, αυτό το καλοκαίρι θα ετοιμαζόταν για την περιοδεία του “Love On Tour,” όμως η πανδημία του COVID-19, χάλασε αυτά τα σχέδια. Fear not όμως, γιατί η περιοδεία -- καιρού επιτρέποντος, θα γίνει στις αρχές του 2021.

Μέχρι τότε, απολαμβάνουμε το καλοκαιρινό κρέσεντο ονόματι “Watermelon Sugar” και παραμένουμε ασφαλείς ενω παραθερίζουμε στις παραλίες.

  • Facebook
  • Instagram
  • output-onlinepngtools