• Κωνσταντίνα Παπανικολάου

So light it up like Dynamite!


Ναι, το πρώτο all English single των BTS είναι γεγονός!

Το καινούριο single των BTS "Dynamite" αποτελεί μια «χαμένη μάχη» για κάποιους, καθώς το συγκρότημα ενέδωσε στη πίεση που δεχόταν επί πολλά χρόνια από την Aμερικανική βιομηχανία η οποία αποζητούσε ένα αγγλικό single από το Κορεάτικο συγκρότημα.


Οι BTS, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σχεδόν συνεχώς στην κορυφή των chart, επιστρέφουν με το ‘Dynamite’, ένα τραγούδι το οποίο αποτελεί ένα pre-release single για το άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020.


Το τραγούδι παροτρύνει τον ακροατή να χρησιμοποιήσει τη νύχτα που έρχεται για να διασκεδάσει. Με στόχο να «ανάψουν τη νύχτα σαν δυναμίτη», οι BTS τραγουδούν και χορεύουν στους ρυθμούς του άκρως καλοκαιρινού τους single. Cathy και χορευτικό, το τραγούδι συνοδεύεται από ένα χαρούμενο και πολύχρωμο music video, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος να λάμψει.

Το τραγούδι χωρίς να έχει ακόμη κλείσει 24 ώρες από την κυκλοφορία του, έχει καταφέρει τις εξής διακρίσεις: έσπασε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα στο Youtube για music video, έγινε το πρώτο τραγούδι που έφτασε το #1 σε 100 χώρες μόνο 8 ώρες μετά τη κυκλοφορία του, το music video είναι το #1 trending σε όλο το κόσμο, είναι το music video που ξεπέρασε γρηγορότερα τα 6 εκατομμύρια likes στην ιστορία του Youtube μόνο 9 ώρες μετά τη κυκλοφορία του, ξεπέρασε τα 70 εκατομμύρια views και είναι το 5ο τραγούδι με τα περισσότερα #1 στα iTunes.


Οι BTS φέτος το καλοκαίρι θα επισκέπτονταν την Ευρώπη αλλά και την Αμερική ως μέρος της περιοδείας τους με τίτλο “Map of the Soul: Tour”. Μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού, το συγκρότημα χρησιμοποίησε το χρόνο του δημιουργικά, επιστρέφοντας στο στούντιο και ξεκινώντας τη προετοιμασία του επόμενού τους άλμπουμ.


Let’s light it up like dynamite! Army, ποιο είναι το αγαπημένο σας μέλος;


Photos by: @albumtae on Tumblr

Header pic by: @4-seokjin on Tumblr


  • Facebook
  • Instagram
  • output-onlinepngtools