• Χριστίνα Ραβάνη

Άκουσες για το Cinobo;


Εσύ άκουσες για το Cinobo;


Καθόρισέ μου ένα πιο ικανοποιητικό συναίσθημα από αυτό που εξέλαβε η σινεφίλ κοινότητα όταν ανακοινώθηκε το Cinobo.


Cinobo, ελληνική streaming πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλο τον βραβευμένο κινηματογράφo. Ναι , σωστά φίλοι αναγνώστες. Από τον Ρενουάρ μέχρι το Παρίσι, Τέξας, από το Nymphomaniac μέχρι τον Αστακό και από τον Νερούδα ως το Moonlight. Ένας θησαυρός ταινιών, όλων των εποχών, ταινιών που βραβεύτηκαν και γνώρισαν την μεγαλύτερη επιτυχία. Ιστορικές, καλλιτεχνικές, λίγο δυστοπικές αλλά και ουτοπικές. Ένας κινηματογράφος που σε εισάγει στον αβυσσαλέο κόσμο του, στον κόσμο της φαντασίας και ταυτόχρονα της πραγματικότητας …σε καταβροχθίζει ολόκληρο ωθώντας σε σε ένα καρουζέλ εικόνων που με ένα γύρισμα του προσώπου σου είτε δεξιά είτε αριστερά σου εμφανίζονται σκηνές ταινιών που ίσως κάπου τις έχεις ξαναδεί ή τις βλέπεις για πρώτη φορά.


Καταταγμένες ομοιόμορφα σε μια ξεχωριστή ταινιοθήκη με την ιδιαιτερότητα που τις χρωματίζει ώστε να χρησιμοποιείται με ευκολία από τον διαδικτυακό επισκέπτη.


Οπότε φίλοι μου απολαύστε αυτό το παραδεισένιο site και περάστε ευχάριστα τις ώρες σας βλέποντας ταινίες και εξερευνώντας μια άλλη διάσταση κάνοντας ένα διαστημικό trip.


  • Facebook
  • Instagram
  • output-onlinepngtools